Водич за чорба за совлад&#1091 (Paperback)

Водич за чорба за совладу By Коста&#107 Cover Image
$51.47

Description


Чорбите се срдечно и утешно јадење во кое се ужива со векови во многу култури ширум светот.


Тие обично се прават со динстање на месо, зеленчук, а понекогаш и зрна во вкусна супа или сос. Чорбите се разновидно јадење што може да се прилагоди за да одговара на индивидуалните вкусови, со варијации кои вклучуваат различни видови месо или зеленчук, па дури и морска храна. Без разлика дали претпочитате зачинета чили или класична говедска чорба, чорбите се заситен и задоволувачки оброк кој е совршен за ладно време или кога сте расположени за нешто топло и срдечно.

Product Details
ISBN: 9781835005354
ISBN-10: 1835005357
Publisher: Not Avail
Publication Date: May 22nd, 2023
Pages: 298
Language: Macedonian