ГОТВЕЊЕ ДОМА ЗА ВАШЕТО К&#1059 (Paperback)

ГОТВЕЊЕ ДОМА ЗА ВАШЕТО КУ By Мила П&#10 Cover Image
$41.99

Description


Многу се зборува дали да направите домашни рецепти за кучешка храна за вашите миленици, да ги храните со сирова исхрана, без разлика дали да ги купите сите органски состојки или не.


Многу различни фактори ги привлекуваат луѓето да пробаат нова храна или нова подготовка на храна за нивното милениче, особено ако вашето домашно милениче е болно или има синдром на нервозно дебело црево или нешто слично. Префрлувањето од храна купена од продавница може да биде вашиот одговор.


Веројатно ќе добиете поквалитетна храна ако ја купите и готвите сами. Ова осигурува дека знаете од каде доаѓаат вашите состојки и дека е свежо. Кога размислувате за рецептите за домашна храна за домашни миленици, имајте на ум дека животните кои се хранат со органски и трева ќе бидат најдобриот квалитет на месо за консумирање; но не се чувствувајте лошо ако немате средства за тоа, тоа не е потребно и најважно е да се грижите и да сте свесни што јаде вашето куче

Product Details
ISBN: 9781805428329
ISBN-10: 1805428322
Publisher: Not Avail
Publication Date: February 6th, 2023
Pages: 220
Language: Macedonian