Libri I Madh E Supëve: 100 Receta Të Supave Të Shumëshme Për Çdo Sezon (Paperback)

Libri I Madh E Supëve: 100 Receta Të Supave Të Shumëshme Për Çdo Sezon By Zamira Shkëmbi Cover Image
$41.99

Description


PREZANTIMI

Supa, n p rgjith si, sht nj pjat me baz t l ngshme ku p rb r's t till si perimet, mishi ose bishtajore (ose ndonj kombinim i t treve) zihen n uj , l ng mishi ose l ng mishi p r t shkrir dhe p r t rritur favoret e gjell's. Ka shum lloje supash, nga supa kremoze deri te pureja e kungujve, por tipari kryesor i sup's sht se ka shum l ngje. Ju e dini q keni sup n se duhet ta hani me lug dhe ta sh rbeni n nj tas ose filxhan. Ose nj tas me buk t b r vet .


T ngrohta, t p rzem rta dhe t lehta p r t'u p rgatitur, t p rqafoni me nj nga k to pjata sht kaq e k naqshme. Dallimi kryesor midis sup's dhe supave sht sasia e l ngjeve q ato p rmbajn . Nd rsa supat p rmbajn mjaft l ngje gatimi p r t mbushur nj tas dhe p r t lejuar q p rb r sit tuaj t notojn , supat p rmbajn vet m pak l ng gatimi p r t zier p rb r sit e tjer . djeg si konsiderohet nj lloj supe p r shkak t p rmbajtjes's tij t ul t t l ngshme dhe zakonisht b het me spec djeg's ose pluhur djeg's.

Product Details
ISBN: 9781783571079
ISBN-10: 1783571071
Publisher: Zamira Shkembi
Publication Date: February 10th, 2023
Pages: 288
Language: Albanian